Hírlevél regisztráció

Az oldalon feliratkozhat hírlevelünkre.

Üdvözöljük a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola honlapján!

Papírgyűjtés eredménye

Őszi papírgyűjtés eredményei itt megtekinthetők...

Szászrégen
 
Kedves Szülők, Gyerekek!
 
2015. október 12-17-ig kaptunk meghívást Szászrégenbe.  Program: Szászrégen, Marosvécs, Görgényüvegcsűr,  Marosvásárhely, Csikszereda.
 
4 nap szállás étkezés a családoknál.(Tavasszal 4 napot töltöttek itt vendégeink) 5. éjszaka szállása és ellátása Csíkszeredában lesz, ez saját költségünkön.
 
A belépők, 1 nap szállása és ellátása és az autóbusz költsége 35000 Ft/fő.
 
A jelentkezéseknél előnyt élveznek azok a családok, akik tavasszal fogadtak cserediákot. Jelentkezés 10 000 Ft előleg befizetésével Kincses Katalin igazgatóhelyettesnél az irodában.
 
Érdeklődni lehet: 202562044-es számon, vagy kincses.katka@gmail.com címen.
 
A jelentkezések sorrendjében regisztráljuk a gyerekeket.  (39 tanuló utazhat.)


Füvészkert

10 gyógynövényt választottunk ki közülük. Minden hónapban újabb növénnyel ismerkedhetsz meg segítségünkkel. Ha van kedved, olvasd el az érdekességeket, nézz utána kérdéseinknek, oldd meg a feladatokat! Feladatlap letölthető innen...

Netfit

Útmutató a szülők számára arról, hogyan tudnak regisztrálni, és utána megnézni gyermekük mérési eredményeit.

Menza

Tájékoztató a gyermekétkeztetési térítési díjkedvezményről Aktuális heti menük megtekintése...

Természetgyógyász Aku Tape kezelés

Iskolánkban lehetőség van arra, hogy szakképzett természetgyógyász kolléganőnk tanulóinkat iskolai sérüléseik, iskolai sportsérüléseik esetén vagy azok megelőzése érdekében AKU-Tape kezelésben részesítse.

Felhívás

Kedves Szülők! Iskolánk segítségüket kéri. Az iskolában elhasználódtak az elektronikus készülékek. Anyagi helyzetünk nem tesz lehetővé új eszközök beszerzését. Sok családban van használaton kívüli, de működőképes készülék. Megkérjük Önöket, ha lehetőségük van rá, adományozzák az iskolának az elektronikus eszközöket. Amire szükségünk lenne: televízió, CD-s magnó, DVD-lejátszó, laptop, videó-lejátszó, projektor. Felajánlásukat a 23-376-523-as telefonszámon, vagy a korosicsoma@gmail.com címen várjuk. Segítségüket előre is köszönjük! Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola nevelőtestülete

Iskolaorvos
 
szerdán 9:00-14:00
 
Védőnő
 
kedd, szerda, péntek 8:00-14:00

Hivatalos ügyek intézése az intézmény titkárságán:
 
Hétfő: 13:00 - 15:30
 
Szerda: 8:00 - 11:00 és  13:00 - 15:00
 
Péntek: 8:00 - 11:00

Menza, napközi
 
Jelentkezés és végleges lemondás írásban az iskola gazdasági irodáján a lapos épületben.
 
Következő napi lemondás: 06-23-376-490-es telefonszámon reggel 7:30-9:30-ig.Referenciaiskola

Uniós támogatásból új lehetőség nyílik a pedagógiai kultúra továbbfejlesztésére Érden a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában. A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 6 millió forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-3.1.7-11/1 „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Bővebben...

A természettudományos közoktatás megújítása,az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium koordinálásával

Szakmai konferencia: nagy érdeklődés, előremutató eredmények Az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium szakmai koordinálásával létrejövő természettudományos tananyagfejlesztés első fázisát szakmai konferencia keretén belül mutatták be a projektben résztvevő szaktanároknak.

Határtalanul

Iskolánk pályázaton lehetőséget nyert 6 napos szászrégeni tanulmányútra 2014. május 5-től. A tanulmányi kiránduláson 45 hetedik évfolyamos tanuló vett részt. Az utazás és a szállás költségét pályázati pénzből fedeztük.