Hírlevél regisztráció

Az oldalon feliratkozhat hírlevelünkre.

Üdvözöljük a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola honlapján!

Köszönet a szászrégeni vendégek fogadása alkalmából
 
Kedves Szülők, Diákok!
 
Az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Szászrégen Alexandru Ceusianu Gimnáziuma köszönetét fejezi ki a vendég gyermekek fogadásában segítséget nyújtó családoknak. A csoport élményekben és szereteteben gazdag látogatás után tért haza.
 
Köszönettel:
 
Maitz Ferenc                                 Kincses Katalin
 
  igazgató                                     igazgatóhelyettes


Papírgyűjtés eredménye

Tavaszi papírgyűjtés eredményei itt megtekinthetők...

Érd Megyei Jogú Város napközis tábora

Érd Megyei Jogú Város napközis tábora idén is várja a gyermekeket. A jelentkezési lap leadása, illetve a befizetés az Intézményi Gondnokságon történik!

Napközis úszótábor

Idén is szervez a nagytétényi uszoda napközis úszótábort. Szolgáltatások: napi háromszori étkezés, napi 2-szer 60 perc úszás, kézműves foglalkozások, séta a kerületben, játék és daltanulás, sportversenyek, színházi előadások, filmvetítés, fakultatív programok.

Kézműves, furulyás tábor

Furulyás foglalkoztató iskolánkban 2015. augusztus 3-7. (8-16 óráig) A nyári szünetben szeretnénk gyermekeiknek értelmes, tartalmas elfoglaltságot biztosítani. A gyerekek közösségben tölthetik el szabadidejüket. Minden napra változatos foglalkozásokat szervezünk. Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, a foglalkozások anyagköltségét.

Cimbora tábor

2015. július 20-24-ig Ha érdeklődsz a történelem iránt, ha szívesen megismernéd a fáraók világát, ha lenyűgöznek a piramisok, ha kedveled a meséket, itt a helyed!

Életre való napközi tábor

Szeretettel várunk Téged 2015. 07. 13-2015. 07. 17. között, naponta 7:00-től 17:00-ig csoportos játékra, kézműveskedésre, sportra, fürdőzésre, kirándulásra, színjátszásra. Bibliai történetekkel ismerkedhetsz meg, a közös éneklés örömében is részed lesz. Helyszín: Érd, Fürdő utcai camping

Kerékpáros tábor Leányfalun

2015. augusztus 8-tól 13-ig Leányfalun kerékpáros tábor.

Sporttábor

Időpont: 2015. június 22-26. Sportjátékok, lovaglás, túra, barlangászat, strand. A tábor helye: Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, a programok 8-16:30-ig tartanak, napi 3 étkezést biztosítunk.

Színjátszó szakkör nyáron

2015. július 5-10. Dráma, színjátszás, kirándulás... A tábor végén előadás a növendékekkel.

Menza

Tájékoztató a gyermekétkeztetési térítési díjkedvezményről Aktuális heti menük megtekintése...

Természetgyógyász Aku Tape kezelés

Iskolánkban lehetőség van arra, hogy szakképzett természetgyógyász kolléganőnk tanulóinkat iskolai sérüléseik, iskolai sportsérüléseik esetén vagy azok megelőzése érdekében AKU-Tape kezelésben részesítse.

Felhívás

Kedves Szülők! Iskolánk segítségüket kéri. Az iskolában elhasználódtak az elektronikus készülékek. Anyagi helyzetünk nem tesz lehetővé új eszközök beszerzését. Sok családban van használaton kívüli, de működőképes készülék. Megkérjük Önöket, ha lehetőségük van rá, adományozzák az iskolának az elektronikus eszközöket. Amire szükségünk lenne: televízió, CD-s magnó, DVD-lejátszó, laptop, videó-lejátszó, projektor. Felajánlásukat a 23-376-523-as telefonszámon, vagy a korosicsoma@gmail.com címen várjuk. Segítségüket előre is köszönjük! Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola nevelőtestülete

Iskolaorvos
 
szerdán 9:00-14:00
 
Védőnő
 
kedd, szerda, péntek 8:00-14:00

Hivatalos ügyek intézése:
 
Hétfő: 13:00 - 15:30
 
Szerda: 7:30 - 11:00 és  13:00 - 15:00
 
Péntek: 7:30 - 11:00

Menza, napközi
 
Jelentkezés és végleges lemondás írásban az iskola titkárságán.
 
Következő napi lemondás: 06-23-376-523-es telefonszámon reggel 7:30-9:30-ig.Referenciaiskola

Uniós támogatásból új lehetőség nyílik a pedagógiai kultúra továbbfejlesztésére Érden a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában. A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 6 millió forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-3.1.7-11/1 „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Bővebben...

A természettudományos közoktatás megújítása,az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium koordinálásával

Szakmai konferencia: nagy érdeklődés, előremutató eredmények Az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium szakmai koordinálásával létrejövő természettudományos tananyagfejlesztés első fázisát szakmai konferencia keretén belül mutatták be a projektben résztvevő szaktanároknak.

Határtalanul

Iskolánk pályázaton lehetőséget nyert 6 napos szászrégeni tanulmányútra 2014. május 5-től. A tanulmányi kiránduláson 45 hetedik évfolyamos tanuló vett részt. Az utazás és a szállás költségét pályázati pénzből fedeztük.