Hírlevél regisztráció

Az oldalon feliratkozhat hírlevelünkre.

Üdvözöljük a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola honlapján!

Bea!
 
Döbbent csend van az iskolában.
 
Könnyek a tanárok és a diákok szemében. Az asztalodon gyertya ég, vázában virág. A termedben sok-sok „cetli”: a tanítványaid üzenetei.
 
Búcsúznak.
 
Felfoghatatlan, hogy soha többé nem lépsz be a tanáriba, hogy nem egyengeted az osztályodba járó gyerekek útját, hogy nem szervezel több kirándulást , hogy …
 
Hatalmas űrt hagytál magad után.
 
Igazolatlanul hiányzol!
 
Nyugodj békében!


Hernádi Beáta kolléganőnktől 2016. október 27-én, 14:00 órakor veszünk végső búcsút az érdi Ercsi úti temetőben.
 
Iskolánk tanulói CSAK SZÜLŐI FELÜGYELETTEL vehetnek részt a búcsúztatón!
 
Kérjük, a temetésen egy szál virággal róják le kegyeletüket!
 
Ezen a napon 3 tanítási órát tartunk 10:45 óráig. Étkezést és felügyeletet biztosítunk az intézményben maradó tanulók részére.
 
Hernádi Mihály támogatására létrehozott számlaszám: Takarékszövetkezet 64800011-11048417Az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tanító kollégát keres
 
napközis feladatok ellátására magyar nyelv és irodalom műveltségi területtel.
 
Jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel Maitz Ferenc igazgatónál lehet.
 
Telefon 23-376-523
 
E-mail korosicsoma@gmail.comA 2016/2017-es tanévben, a tanítási órák, valamint a délutáni foglalkozások védelmében 2016. szeptember 19-től az alábbi intézményi belépési rendet vezetjük be intézményünkben:
 
A délutáni foglalkozásokról a szülő írásos tájékoztatása alapján adjuk át a tanulókat, a szülők által megjelölt személynek, melyhez segítséget nyújtunk. Az Aggteleki u. 8/b., szám alatti, illetve a Bajcsy-Zsilinszky út 13. szám alatti délutáni foglalkozási (napközis) csoportok 16:00 órára érkeznek iskolánk főépületébe, a Bajcsy-Zsilinszky út 19-21. szám alá.
 
16:00-16:30 óráig a szülők az intézményben gyermeküket a napközis nevelőktől tudják átvenni.
 
16:30 órától intézményünkben
 


Londoni utazás

skolánk a Challenge utazási irodával közösen 7 napos londoni utazást szervez, elsősorban 6-8. évfolyamos tanulóinknak. A részletes programról és minden egyéb információról érdeklődjetek az angol tanáraitoknál!

Olvass velünk!

Idén újra megrendezzük az „Olvass velünk!” csapatversenyt. A jelentkező csapatoknak 4 regényt kell elolvasniuk. Jelentkezni a csapattagok névsorának leadásával a magyartanároknál lehet. Részletek...

Menza

Tájékoztató a gyermekétkeztetésről... Aktuális heti menük az ebédlő ajtaján megtekinthetők.

Netfit

Útmutató a szülők számára arról, hogyan tudnak regisztrálni, és utána megnézni gyermekük mérési eredményeit.

Felhívás

Kedves Szülők! Iskolánk segítségüket kéri. Az iskolában elhasználódtak az elektronikus készülékek. Anyagi helyzetünk nem tesz lehetővé új eszközök beszerzését. Sok családban van használaton kívüli, de működőképes készülék. Megkérjük Önöket, ha lehetőségük van rá, adományozzák az iskolának az elektronikus eszközöket. Amire szükségünk lenne: televízió, CD-s magnó, DVD-lejátszó, laptop, videó-lejátszó, projektor. Felajánlásukat a 23-376-523-as telefonszámon, vagy a korosicsoma@gmail.com címen várjuk. Segítségüket előre is köszönjük! Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola nevelőtestülete

Egész évben gyűjtjük a műanyag kupakokat. egy beteg fiúnak. A tornacsarnokban a bejáratnál, valamint a főépületben a büfé mellett van gyűjtőpont.
 
Segítsünk együtt!
 
Köszönjük!
 


Menza, napközi
 
Jelentkezés és végleges lemondás írásban az iskola titkárságán.
 
Következő napi lemondás: 06-30/7368446-es telefonszámon reggel 7:30-9:30-ig.

VÁLTOZÁS!!!
 
Hivatalos ügyek intézése az intézmény titkárságán:

 
Szerda: 8:00 - 11:00 és  13:00 - 15:00
 
Csütörtök: 13:00-15:30

Iskolai orvosi rendelő:
 
SZOLGÁLTATÓ:
 
Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény
 
2030 Érd Felső u. 39-41
 
Tel: +36-23-365-232
 
ISKOLAORVOS:
 
Dr. Gelencsér Gyöngyi
 
szerda: 8:00-14:00
 
ISKOLAVÉDŐNŐ:
 
Takács Éva
 
hétfőtől–péntekig: 8:00–14:00
 
VÉDŐNŐI TANÁCSADÁS:
 
csütörtök: 11:00–13:00
 
Előzetes időpont egyeztetés alapján korosivedono@gmail.com elérhetőségen keresztül.Referenciaiskola

Uniós támogatásból új lehetőség nyílik a pedagógiai kultúra továbbfejlesztésére Érden a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában. A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 6 millió forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-3.1.7-11/1 „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Bővebben...

A természettudományos közoktatás megújítása,az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium koordinálásával

Szakmai konferencia: nagy érdeklődés, előremutató eredmények Az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium szakmai koordinálásával létrejövő természettudományos tananyagfejlesztés első fázisát szakmai konferencia keretén belül mutatták be a projektben résztvevő szaktanároknak.

Határtalanul

Iskolánk pályázaton lehetőséget nyert 6 napos szászrégeni tanulmányútra 2014. május 5-től. A tanulmányi kiránduláson 45 hetedik évfolyamos tanuló vett részt. Az utazás és a szállás költségét pályázati pénzből fedeztük.