Üdvözöljük az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola honlapján!
Tisztelt Szülők!
 
A 27/2020. (VIII. 11.) EMMI rendelet a 2020/2021. tanév rendjéről szóló 7. § az Nkt. 50. § (7) bekezdése alapján az általános iskola első évfolyamára a tanköteles tanulókat 2021. április 15-16-án kell beíratni. Honlapunk nyitó oldalának elején találják az ehhez kapcsolódó pontos útmutatást: Beiratkozási eljárásrend szülők részére - 2021.
 
Intézményünk nevelési és pedagógiai munkájának, évtizedes eredményességének bemutatását, képzési kínálatainak megismertetését az Iskolánk bemutatása menüpont alatt található írásból és prezentációból is megismerhetik. Kérjük, tekintsék meg, és leendő, új partnerként az első évfolyamon kínált irányultságokból gyermekük érzékenységét, nyitottságát, képességét ismerve válasszanak!
 
Tartalmi irányultságok első osztályokban a 2021/2022-es tanévben a következők:
 
A) 1. a osztály: sakkpalota-program alkalmazása, osztálytanító: Albertné Láposi Ildikó
 
B) 1. b osztály: informatika és idegen nyelv, osztálytanító: Erdei Erzsébet
 
C) 1. c osztály: emelt szintű ének-zenei képzés, osztálytanító: Peretsényiné Kosziba Ildikó
 
D) 1. d osztály: labda- és drámajáték, osztálytanító: Vincze-Károlyi Mária

 
 
 
 
Kérjük, a mellékelt Irányultsági adatlap megfelelő sorában rangsorolják választásukat! Első helyen azt az irányultságot jelezzék, amelyet leginkább szeretnének gyermeküknek. A jelölést az osztályok felsorolása előtt található A) B) C) D) betűk használatával könnyen megtehetik. Ezt az adatlapot április 15-16-án e-mail levélküldéssel postázzák iskolánk címére: korosicsoma@gmail.com
 
Együttműködésüket köszönjük!

 
Fontos megjegyzés:
 
Abban az esetben, ha iskolaköteles gyermeküket nem a lakóhelyük szerinti körzetes iskolába szeretnék beíratni, a körzeti általános iskolában akkor is jelezni kell - akár személyesen a beiratkozás napján, akár írásban -, hogy a gyermek nem abba az intézménybe fog járni!!!!!!!!!

 
Azoknak a szülőknek is el kell menniük a beiratkozás valamelyik napján a körzeti általános iskolába, akiknek még óvodában marad a gyermekük. Nekik be kell mutatni az óvodai szakvéleményt, vagyis tájékoztatniuk kell a gyermek lakóhelye szerinti iskolát arról, hogy a gyermek az óvoda vagy a nevelési tanácsadó döntése alapján még egy évig óvodában marad.
 
Tájékoztató a hit-és erkölcstan oktatásról
 
Tisztelt Szülők!
 
A járványügyi helyzetre való tekintettel az idei évben elmarad a jelenléti hit- és erkölcstan oktatásról szóló tájékoztató. Kérjük, nyissák ki honlapunk Hit- és erkölcstan menüpontját, amelyben megtalálhatják a 2021/2022-es tanévben hitoktatók bemutatkozó anyagát.
 
Választásukat az e-KRÉTA felületén az e-Ügyéntézés menüpont alatt található kérdőívben megtehetik.
 
Örömmel várjuk leendő első osztályosainkat iskolánkban!

Menza
 
Tisztelt Szülők!Aki szeretne étkezést igényelni gyermeke számára a 2021/2022-es tanévre, kérem töltse le az alábbi nyilatkozatot és kitöltve küldje el az etkezes.korosi@gmail.com email címre.
 
Amennyiben rendelkeznek határozattal, diétás igazolással, kérem csatolják azt a nyilatkozat mellé.
 
Információ: +3630 633 1503 (Hétfő-Péntek 08 órától 16 óráig)

Tisztelt Szülők!
 
A járványügyi helyzetre való tekintettel az idei évben elmarad a jelenléti hit- és erkölcstan oktatásról szóló tájékoztató. Kérjük, nyissák ki honlapunk Hit- és erkölcstan menüpontját, amelyben megtalálhatják a 2021/2022-es tanévben hitoktatók bemutatkozó anyagát.
 
Kérjük jelenlegi diákjaink szüleit, amennyiben korábbi választásukban a következő tanévben változtatni szeretnének, akkor szíveskedjenek a honlapon található nyilatkozatot kitölteni, és az iskola e-mail címére (korosicsoma@gmail.com) azt 2021. május 10-ig visszaküldeni. Ha jelenlegi választásukban nem kívánnak módosítani, azt nem kell jelezniük. Köszönjük!