GalériaEurópai Diáksport Nap 2018

Idén is szeptember utolsó péntekén, a hónap 28. napján került megrendezésre az Európai Diáksport Napja.

Benedek Elek - szoboravatás

Benedek Elek-emlékoszlop avatás http://erdmost.hu/2017/10/01/emlekoszlopot-allitottak-benedek-eleknek/

Jubileum

Videó a HangolÓráról: https://vimeo.com/215637483

Michelle Jótékonysági Szeretetkoncert 2016.

Iskolánk 7. és 8. osztályos zenetagozatos diákjai december 17-én, szombaton Budapesten a Szent István Bazilikában egy jótékonysági koncerten énekeltek. A hangverseny adományait a daganatos betegségben szenvedő és felgyógyult gyermekek javára gyűjtöttük.

Miből lesz a cserebogár? - Ének

Ilosfai Csilla tartott bemutató órát a 3. c osztályosokkal.

Miből lesz a cserebogár? - Farsang

A "Miből lesz a cserebogár?" óvodás program 4. állomása egy nyílt óra volt Albertné Láposi Ildikó tanító néni vezetésével. A gyerekek a farsang témakörében megismerkedtek a külföldi és hazai népszokásokkal, interaktívan bekapcsolódva a téma feldolgozásba. A betűk és számok farsangját finom fánkokkal zárták. Köszönjük valamennyi óvodának és érdeklődőnek a részvételt.

Zumba a napköziben

Január 29-én délután 2-3-ig tömegsport foglalkozás volt a napközisek részére. Az immár hagyománnyá vált rendezvényen a zumbával ismerkedhettek meg tanulóink. A zenés tornán valamennyi napközis csoport részt vett. A remek hangulatról Szikora Julianna, az érdi Zumbabázis vezetője gondoskodott. A gyerekek örömmel kapcsolódtak be a latin ritmusokba, kipróbálták a salsa, a merengue és a cumbia alaplépéseit. A legügyesebb táncosok és tanító nénijük ajándékokat is kaptak. Köszönjük az élményekben gazdag délutánt a napközis csoportvezetőknek és Szikora Juliannának. Rendezvényszervező: Faragó Ilona

Miből lesz a cserebogár? - Betlehem

Iskolánk „Miből lesz a cserebogár?” című óvodás rendezvénysorozatának 3. állomása a Napsugár Óvodában volt megtartva december 17-én. Ezen a programon a karácsonyhoz kapcsolódó népszokások, hagyományok felelevenítése mellett a 3. c osztályos gyerekek betlehemes játékkal kedveskednek az óvodásoknak.

Michelle Jótékonysági Szeretetkoncert 2015

https://www.youtube.com/watch?v=mPC4_pYRdw0 https://www.youtube.com/watch?v=3HtYqS2jGRI

Múzeumok Éjszakája

Múzeumok éjszakája rendezvény a Magyar Földrajzi Múzeumban

Szászrégeni vendégeink

Szászrégeni vendégeink kirándulásai

Holland cserediák program

Hetedikes, nyolcadikos tanulóink Hollandiában

Michelle Jótékonysági Szeretetkoncert

Szeretetkoncert rákbeteg gyermekek támogatására. Michelle maga is súlyos daganatos betegségben szenved,de úgy döntött,hogy minden évben segélykoncertet szervez hasonló betegségben szenvedő gyermekek támogatására. Erdeiné Varga Líviának köszönhetően idén iskolánk Nagykórusa is szerepelhetett a rendezvényen.

Kézilabda 2013.

VIII. Kézilabda Mikulás Kupa 2013 Csillogó ezüstérem az első megmérettetésen Az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola U12 korosztályos fiú kézilabda csapata 2013. december 4-én délután a VIII. Mikulás Kupán szerepelt a budapesti Csanádi Kézilabda Sportiskolában. Nagy izgalommal készültünk erre a versenyre, hiszen csapatunk első alkalommal vett részt komolyabb megmérettetésen. A torna „nyitó” mérkőzését a Csanádi Kézilabda Sportiskola SE ellen játszottuk. Szoros első félidő után tisztes, ötgólos vereséget szenvedtünk a rutinosabb ellenféltől. A második meccsen magabiztos játékkal „fektettük két vállra” a budapesti Pitypang Általános Iskola együttesét. Dicséret illeti a fiúkat, hiszen nagy akarattal és határtalan lelkesedéssel küzdöttek első versenyükön. A Csapat tagjai: Kitka Dávid, Szerencsés Máté, Balogh Zoltán, Beke Márk, Csiki Ferenc, Csorba Leó, Dukai Asztrik, Hollósi Gergő, Molnár Ádám, Molnár Róbert, Nagy Bence, Andrusek Ákos, Ritter Balázs, Ritter Kristóf, Csörgő Márton, Szilágyi József, Kovács Benedek, Kocsis Krisztián.

Farsang

A farsangi táncok itt megtekinthetők...

Ballagás 2011

A 2011. június 10-i ballagás képei itt megtekinthetők...